Nyheder og smagninger

Nyhedsbrev

Sommeren er over os! Og selvom vi holder lidt velfortjent ferie, vil der være åbent i kælderen som normalt.
Dog lige med undtagelse af onsdag den 10. juli, hvor hele familien har valgt at ligge sig på langs samtidig.
Resten af sommeren lover vi åbne døren og hælde vin i smageglasset.

Vi varsler også nye smagninger. Den ene, en kældersmagning med fokus på tyske vine, mens den anden bliver et gensyn med kok Rasmus Grønbech, som vi havde stor fornøjelse af i vores kælder for en lille måned siden.
Læs mere nedenfor.
 

Kældersmagning med tyske vine
Når vi kommer frem til august, nærmere bestemt den 9. august kl. 18:00, vil vi gerne invitere til en af de traditionsrige kældersmagninger.
Denne sommeraften bliver nemlig i Tysklands tegn. Traditionen byder at vi hvert år i sensommeren inviterer til Rieslingsmagning. Men denne gang tager vi skridtet videre.
Foruden Riesling, udforsker vi nogle af de andre hvide druer i det nuværende fodboldværtsland, men også nogle af deres røde- samt mousserende vine.
De sommerlige vine akkompagneres af en sommerlig menu fra Frank og Marcs hånd – dog med mere inspiration fra Sjælland og Bornholm, end fra Brandenburg og Rheinland.
Pris 750,00kr
 

Kældersmagning m. gæstekok – Rasmus Grønbech
Endnu en smagning i kælderen, denne gang lørdag den 21. september kl. 15:00.
Her får vi besøg af Rasmus Grønbech, som vi tilfældigt stødte på tidligere på året, efter at vores veje ikke har krydset hinanden i en rum tid. Efter en god snak blev vi enige om at lave et lille gæstekok-event, som blev solgt hurtigere end vi kunne få nyheden ud.
Heldigvis gik aftenen så fornøjeligt at vi straks besluttede at lægge endnu en dag i kalenderen.

Skoven & Naturen er temaet, hvor Rasmus i 6 serveringer vil præsentere en af sine store passioner for os – vildt! Frank og Marc sætter gode vine til middagen, hjælper i køkkenet og tager opvasken.

Rasmus Grønbech er udlært fra Restaurant Kanalen, hvor han og Frank første gang stødte på hinanden. Efter ophold på en række franske restauranter har Rasmus været forbi Kong Hans, Lauterbachs Saison og Premisse, hvor han på sidstnævnte blev køkkenchef og fik sin første Michelinstjerne.
I 2011 åbnede Rasmus så restauranten Grønbech og Churchill, som efter kort tid også blev hædret med en stjerne, som den beholdt til den lukkede i 2016.
Rasmus har skrevet adskillige bøger, heribland bogen “Vildt på gaflen”, så vi føler os i meget trygge hænder og glæder os til dette forstående gæstekok event.
 UDSOLGTTilmelding eller bestilling på:
info@le-papillon.dk
Sanne: 21 79 00 43 
Frank: 30 94 13 71
Marc: 26 39 06 89

Vinhilsner
Sanne, Frank & Marc