Januar 2023

Godt Nytår fra Le Papillon.

Vi håber i alle er kommet godt og sikkert ind i 2023.
Hermed nyt om årets første smagninger.
 
Nytårskur
Årets første smagning løber af stablen lørdag den 21. januar kl. 14:00 på Bistro Bosch i Kødbyen.
Kom og skål det nye år ind med os i Champagne, efterfulgt af Bourgogne, samt tyske og italienske vine.
Første gang vi besøgte Majbritt og Kenneth på Halmtorvet 19, 1700 KBH V, var i sommer til vores årlige Kødbysmagning. Efter en flot middag har vi besluttet at komme igen.
Ægteparret der har drevet bistroen de sidste par år disker op med østers til start, efterfulgt af en fiskeforret, kalv og morkler til hovedret, samt en dessert.
Ønsker man ikke østers bedes man oplyse dette ved bestilling, så sørges der for et bræt charcuteri i stedet.
Pris 775,00kr
 

Kældersmagning
Nytårsmiddagen på MOTA i starten af februar er udsolgt, men så er det godt at der kan blive plads til en kældersmagning.
Temaet bliver store flasker, Magnumflasker – den eneste rigtige størrelse når man rigtig er tørstig.
Vi går i gemmerne og leder efter Årgangschampagne, Barolo, Montus Prestige osv.
Forhåbentlig finder vi noget godt, både i friske og ældre årgange.
Der serveres som altid lidt spiseligt til.
Lørdag den 18. februar kl. 15:00 på Vesterbrogade 184 kld.
 Pris 800,00kr


Bourgognesmagning
Sidst men ikke mindst er det nu lykkedes os at få stablet en Bourgognesmagning på benene igen.
Datoen er sat til fredag den 31. marts kl. 18:30 og er rykket over på Frederiksberg Allé 55 i Bjørnekælderen.
Vi serverer et miks af vine fra de årgange der måtte være tilgængelige mellem 2018-2021, mens Mads Dalsborg går i køkkenet og tryller 4 retter mad frem til os.
Pris 950,00kr

Restaurant MOTA
Årets Nytårssmagning 2023
 er nu på plads.
Restaurant MOTA i Odsherred, tildelt 1 stjerne i Michelin og kåret som Årets Restaurant 2022 i Den danske Spiseguide, har tilbudt at åbne dørene for os.

Datoen bliver fredag den 3. februar 2023.
Vi mødes i Le Papillon på Vesterbrogade 184, 1800 Frb mellem 17:00 og 17:30.
Her serveres et glas Champagne, inden vores behagelige langtursbus afgår mod Odsherred kl. 17:30.
 
Tidligere køkkenchef på Dragsholm Slot, Claus Henriksen, er efter 13 år, gået solo med sit eget sted.
Han er rykket ind hos Gitte på Anneberg, og som Berlingske skrev i deres anmeldelse “…blomstrer gastronomien på den gamle sindsygeanstalt”.
Det tidligere hospital i Odsherred lægger nu lokaler til Claus’ køkken, med fokus på det lokale terroir og bæredygtige råvarer fra den omkringliggende mark, skov og hav.
Maden serveres på stentøj og keramik som Claus selv producerer, alt imens at man sætter sig til rette ved borde og stole, designet af medejer Gitte og fremstillet på kulturparkens eget snedkeri.
Mad, service, indretning og stemning har sikret Restaurant MOTA en Michelinstjerne og kåringen i Den danske Spiseguide, kun et år efter deres åbning.
Vi har valgt den store pakke og håber at komme igennem 13 serveringer bestående af snacks, 6 retter og sødt. Hertil sættes vine fra kælderens sortiment.
Når hele herligheden er slut, bliver vi samlet op af vores bus og leveret retur til København – medmindre man er blevet så euforisk at det kræver indlæggelse på galeanstalten.
Prisen er inklusiv middag, vin, vand og bus tur/retur.
Pris 1.750,00kr
 

Bestilling på:
info@le-papillon.dk
Sanne: 21 79 00 43 
Frank: 30 94 13 71
Marc: 26 39 06 89